Onze diensten

Met onze hulp op afstand nemen wij U computer over en lossen wij het probleem rechtstreeks, op uw huidige locatie op. Het enige dat U hiervoor nodig hebt is een stabiele internet verbinding.

Voor deze verbinding maken wij gebruik van teamviewer quick support, dit wil zeggen dat we alleen toegang hebben tot wanneer U de applicatie afsluit.

Wij ondersteunen zowel mac, als pc en alle mobiele apparaten. Alles gebeurt vanop afstand. Op deze manier hoeft U uw huis niet te verlaten, iets wat zeker niet wenselijk in deze onzekere tijden.

Heeft U een eigen zaak of wens je een website voor een speciale gelegenheid (Huwelijk, communie, feest,…), dan kunnen wij snel een website opzetten met een domein met aangepaste naam en bijhorende e-mail adressen.

Ook kunnen wij voor U een online shop opzetten met allerlei betaalmogelijkheden voor uw klanten.

Heeft U problemen met uw netwerk, zowel bedraad als draadloos, dan kunnen wij uw netwerk voor U op afstand analyseren en U verschillende oplossingen aanbieden.

Wij kunnen U helpen met het instellen van allerlei multimedia apparaten. Van smart devices tot een eigen multimedia file server.

Wij ondersteunen ook alle mobiele apparaten binnen het Apple en Android ecosysteem.

Bent U een ondernemer of wilt U gewoon uw documenten in de cloud bewaren, dan kunnen wij U allerlei oplossingen aanbieden van een simpele cloud account tot een eigen fileserver met backup in de cloud.

Ook kan U bij ons terecht voor advies op maat. U legt ons gewoon uw probleem uit en wij gaan op zoek voor U naar alle mogelijke oplossingen voor uw probleem.

Mobiele apparaten
Advies